fredag 2 april 2010

Veras kafé är toppen!

Påsken firas i Frillesås i huset vi har här på västkusten. Det är knappt 2 mil till Kungsbacka och 2 mil till Varberg. Kungsbacka är fint men Varberg har flera fina pärlor - en av dem är Veras kaffé.

Varberg är jättebra att handla i och har fri parkering i hela stan. Det man inte hittar hemma i Norrköping eller Linköping det hittar man i Varberg. Det kan t.ex. vara kläder och skor med fin sortering och bra priser. Åter till Veras Kafé som snabbt blir ett favoritställe för fika. Varför Veras Kafé då? Jo, det är så mysigt och inte bara det. Det är den genuina känslan och trivseln. Alltid färskt gott bröd för att inte tala om bakelserna - en verklig höjdare för en bakelseälskare som jag!

Veras Kafé har en inredning med småbord i olika färger,smårum och prång, vackra fönster och föreställande konst av lokala konstnärer på väggarna. Också Vera själv är genuin med sin närvaro, trygga uppsyn och service. Inte undra på att Veras Kafé är klassat bland landets främsta i sitt slag. Det såg jag i ett veckotidningsurklipp i entrén senast vi var där. Min fru och jag trivs bäst att komma på lördagsförmiddagarna. Då ligger det ett särskilt folkligt brus i Veras Kafé. Alla trivs och då blir det bara så.

Välkommen Du också så ses vi där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar